Μερικοί λένε πως αν σε πιάσουν να κάνεις κάτι παράνομο, βρες την πιο απίθανη δικαιολογία για να γλιτώσεις.
Κάπως έτσι θα σκέφτηκε και ένας 30χρονος στο Χίλμπορο των ΗΠΑ, όταν τον σταμάτησε για έλεγχο ένα αυτοκίνητο του τοπικό σερίφη.
Στην μύτη του υπήρχαν εμφανέστατα υπολείμματα κοκαΐνης και όταν τον ρώτησαν σχετικά, αποφάσισε να απαντήσει: «δεν είναι δική μου», λες και κάποιος τον έβαλε με το ζόρι να κάνει χρήση του συγκεκριμένου ναρκωτικού.
Φυσικά η ατάκα του δεν έπεισε κανέναν και έτσι όταν έγινε έρευνα στο αυτοκίνητό του, διαπιστώθηκε πως ο Φαμπρίτσιο Ρόσι Χιμένεθ όπως είναι το όνομά του είχε 250 γραμμάρια μαριχουάνας, 13 χάπια Xanax και ένα μικρό σακουλάκι κοκαΐνης.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.