Ποια είναι τα ευρήματα, 28 μέρες μετά το έγκλημα – Του πιλότου το αποτύπωμα στη μονωτική ταινία
Σε ό,τι δε, έχει να κανει με τη γλώσσα που μιλούσαν οι δράστες, δεν έχει ξεκαθαρίσει ο 32χρονος πιλότος αν πρόκειται για αλβανικά, γλώσσα απο χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης ή ακόμα και διάλεκτο Ρομά.
Στο στόχαστρο, έχουν μπει και περίπου 200 ληστείες της τελευταίας πενταετίας, ανάμεσα σε αυτές και η επίθεση στο Αλεποχώρι στο καλοκαίρι του 2018, οταν τρεις άνδρες μπούκαραν στο σπίτι πιλότου – εκπαιδευτη του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, τον έδεσαν μαζί με τη σύζυγο του και τους τσακισαν στο ξύλο με ρόπαλα για να τους ληστέψουν.
Αυτά είναι τα δεδομένα της υπόθεσης, 28 ημέρες μετά το μοιραίο ξημέρωμα της 10ης Μαίου με τα ευρήματα μέσα στη μεζονέτα της οδού Παναγούλη, να είναι πενιχρά. Όπως χαρακτηριστικά λένε «πηγές» της Ασφάλειας, «ήταν τόσο λίγα τα ίχνη που βρήκαμε, σαν οι τρεις δράστες να καθάρισαν με χλωρίνη τον χώρο…».

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.