Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας, σχετικά με τα αίτια τουθανάτου της ηλικιωμένης που βρέθηκε νεκρή σήμερα στην αυλή του σπιτιού της, στην περιοχή Δάφνες του Αιγίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ, στο σημείο του συμβάντος βρίσκεται ήδη κλιμάκιο της Ασφάλειας που ερευνά το σπίτι και τους υπόλοιπους χώρους, ενώ έχει κληθεί και ιατροδικαστής, προκειμένου να κάνει μία πρώτη μακροσκοπική εξέταση.
Αναζητούν στοιχεία και στο σπίτι
Ακόμη, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί ερευνούν και το εσωτερικό του σπιτιού της ηλικιωμένης, μήπως και βρουν κάποιο στοιχείο σχετικά με την υπόθεση, όπως επίσης και αν υπάρχει αναστάτωση μέσα σε αυτό.
πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.