Ο Γουίλι Νολς απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών λόγω αναπνευστικού προβλήματος.
Ο εκλιπών, που αγωνιζόταν ως πάουερ φόργουορντ και σέντερ, κατέκτησε τρία πρωταθλήματα με τους Σέλτικς από το 1964 μέχρι το 1966, ενώ ήταν All Star με τους Νικς το 1958 και από το 1960 μέχρι το 1962.
Μάλιστα, όταν έγινε αρχηγός των Νικς ήταν ο πρώτος μαύρος που είχε αυτή την τιμή σε οποιοδήποτε από τα μεγάλα αθλήματα των ΗΠΑ.
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.