Στη Θάσο βρέθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας για τη διαχείριση της μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται από το πρωί στο νησί.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας συμμετείχε σήμερα σε ευρεία σύσκεψη κυβερνητικών και τοπικών φορέων στη Θάσο, για τη συνολική εκτίμηση της όλης κατάστασης που έχουν δημιουργήσει οι πυρκαγιές από το πρωί του Σαββάτου και τον περαιτέρω συντονισμό των μέσων κατάσβεσης.
Ο κ. Τόσκας επισήμανε ότι το σύνολο σχεδόν των εναερίων πυροσβεστικών μέσων της χώρας, καθώς και σημαντικές επίγειες δυνάμεις, διατάχθηκαν να επιχειρήσουν πάνω από τις φλεγόμενες περιοχές της Θάσου, ενώ έκανε χαρακτηριστικά λόγο για «πρωτόγνωρη συγκέντρωση μέσων» δασοπυρόσβεσης. Ακόμα, με εντολή του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, το νησί έχει κηρυχτεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.