Έφτασε στη Φθιώτιδα ο χιονιάς! / Ξεκίνησε να χιονίζει σε Δομοκό, Μπράλο από το πρωί χιονίζει στο Καρπενήσι!

2 Min Read

Εδώ και λίγα λεπτά έχει κάνει την εμφάνισή του στη Φθιώτιδα ο Ηφαιστίωνας! Στον δρόμο προς Δομοκό και Μπράλο έχει αρχίσει να χιονίζει ενώ εδώ και περίπου τρεις ώρες στον δρόμο προς το Καρπενήσι αλλά και στο κέντρο της πόλης έχει αρχίσει η χιονόπτωση.

-Advertisement-
fitcare

Μέχρι τώρα, προβλήματα στην κυκλοφορία δεν έχουν γίνει αντιληπτά τόσο στο εθνικό, όσο και στον επαρχιακό δρόμο. Όπως είναι γνωστό υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας στην εθνική οδό όλων των οχημάτων άνω του 1,5 τόνου για σήμερα Κυριακή και αύριο Δευτέρα. Οι οδηγοί που θα κινηθούν το διήμερο αυτό στην εθνική οδό θα πρέπει να γνωρίζουν ότι πρέπει να έχουν υποχρεωτικά μαζί τους αλυσίδες και να ξέρουν να τις τοποθετούν.

81695203 2520429694903140 699372090565853184 n | Lamianow.gr

Στο επίκεντρο η Βοιωτία… / Χιόνια και στην Λαμία;

-Advertisement-
KATSIAVOS

Όπως και στην προηγούμενη κακοκαιρία, έτσι και σε αυτή η Βοιωτία θα είναι στο «μάτι του κυκλώνα» όπου από το απόγευμα και έπειτα θα ρίξει αρκετό χιόνι, στις περιοχές που είχε περάσει και η «Ζηνοβία». Όσο αφορά τη Φθιώτιδα, χιόνι θα πέσει στην Λοκρίδα αλλά και σε άλλες περιοχές του νομού, ενώ σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά μοντέλα ο χιονιάς θα «επισκεφθεί» τη Λαμία, αφού το χιόνι θα φτάσει μέχρι τις παρυφές της πόλης.

81921732 473993986650051 1515722868183269376 n | Lamianow.gr

«Μπλόκο» στην είσοδο του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού

Όπως είναι φυσιολογικό, το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού είναι γεμάτο από κόσμο που εκμεταλλεύεται το τριήμερο των Θεοφανείων και οι υπεύθυνοι της Πολιτικής Προστασίας αποφάσισαν να το αποσυμφορήσουν, αφού τις επόμενες ώρες θα πέσει πολύ χιόνι στην ευρύτερη περιοχή και υπάρχει κίνδυνος να εγκλωβιστούν οι εκδρομείς.

Λίγο μετά τις 12:00 λοιπόν, η είσοδος για το Χιονοδρομικό κέντρο, απογορεύτηκε και η σταδιακή αποχώρηση των σκιέρ και των επισκεπτών θα ξεκινήσει σιγά σιγά τις επόμενες ώρες, έτσι ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα με την κακοκαιρία και τον χιονιά.

Φωτογραφίες Αρχείου

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *