Καταδρομική επίθεση πραγματοποίησε η αναρχική ομάδα του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εργασίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου στις 13:10 μία ομάδα 20 ατόμων, μέλη του Ρουβίκωνα, κινήθηκαν από την οδό Δραγατσανίου και έφτασαν στη Σταδίου 27-29 στο κτίριο που στεγάζεται το υπουργείο Εσωτερικών.
Μάλιστα κάποια από τα άτομα κατάφεραν να φτάσουν έως τον 1ο όροφο και να πετάξουν φέιγ βολάν.
Η αστυνομία προχώρησε σε 6 προσαγωγές
Πηγή: iefimerida.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.