Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης έρευνα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ στο Γ΄ τελωνείο Πειραιά έπειτα από παραγγελία της ευρωπαϊκής εισαγγελίας για υπόθεση απάτης σε βάρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, για την υπόθεση πραγματοποιούνται ταυτόχρονες έρευνες σε πέντε χώρες και συγκεκριμένα σε Ιταλία, Ισπανία, Βουλγαρία, Γαλλία και Βέλγιο. Η έρευνα αφορά σε απάτη από επιχειρήσεις εκτελωνισμού.
Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί 4,5 εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά ενώ έχουν γίνει έφοδοι σε 12 επιχειρήσεις και έξι οικίες εκτελωνιστών.
πηγη protothema

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.