Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο απέναντι στην ανίσχυρη Ζαντάρ, αλλά φορτσάροντας στο δεύτερο νίκησε με 85-62
Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου παρά τις απουσίες της δεν θα μπορούσε να δυσκολευτεί από έναν αντίπαλο τόσο χαμηλού επιπέδου όπως οι Κροάτες.
Στο δεύτερο μέρος, οι Πειραιώτες με όπλο τη γνωστή πολύ σκληρή τους άμυνα κατόρθωσαν να ξεφύγουν και να φτάσουν στην άνετη νίκη.
Πρώτος σκόρερ για τους «ερυθρόλευκους» ο Ματ Λοτζέσκι με 15 πόντους, ενώ 13 πρόσθεσε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης.
Επόμενο φιλικό για τον Ολυμπιακό, την Παρασκευή (20.30) με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου.
Τα δεκάλεπτα: 15-18, 30-35, 50-63, 62-85.
ΖΑΝΤΑΡ (Ναζόρ): Πάσαλιτς 5 (1), Μπάρατς 11 (3), Μπόσνιακ, Ράμλιακ 14, Κόσεϊ 10 (1), Γιούριτσα 2, Μαρίνκοβιτς 2, Μπάσιτς 7 (1), Σίρκο 2, Σάνγκο 3 (1), Βράνιες 4, Κράλιεβιτς 2.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σφαιρόπουλος): Αγραβάνης 8 (2), Αθηναίου 5 (1), Γιανγκ 10, Στρόμπερι 5 (1), Παπαπέτρου 11, Καββαδάς 9, Καλλές, Λοτζέσκι 15 (2), Μάντζαρης 3, Μουράτος 2, Τολιόπουλος 4, Τσαϊρέλης 13.
http://www.onsports.gr/

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.