Πρωτοφανή επίθεση από δεκάδες νεαρούς δέχθηκε προχθές ένας 66χρονος Λαρισαίος οδηγός ταξί.
Ο 66χρονος είχε αποβιβάσει πελάτη του στη συνοικία της Νέας Σμύρνης, όταν φθάνοντας στο ύψος του 11ου Δημοτικού Σχολείου μεγάλος αριθμός Ρομά νεαρής ηλικίας, περίπου 30 με 40 στον αριθμό, όπως καταγγέλθηκε στην αστυνομία, αφού ακινητοποίησαν το ταξί, τον χτύπησαν με γροθιές και του αφαίρεσαν την κερματοθήκη που περιείχε περίπου 50 ευρώ.
Ο 66χρονος ευτυχώς δεν χρειάσθηκε τελικά να νοσηλευθεί λόγω των χτυπημάτων που δέχθηκε, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε 8 προσαγωγές νεαρών Ρομά, οι οποίοι αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι καθώς δεν αναγνωρίσθηκαν ως δράστες της επίθεσης σε βάρος του οδηγού ταξί.
Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.