Από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία της 38χρονης και εξιχνιάστηκαν έτσι 17 περιπτώσεις απάτης μέσω Διαδικτύου στο χρονικό διάστημα από τον Μάιο του 2017 ώς τον Φεβρουάριο του 2018.
Με ψεύτικες αγγελίες «ψάρευε» θύματα
Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, η 38χρονη αναρτούσε ψευδείς αγγελίες σε ιστοσελίδες, στις οποίες εμφανιζόταν με διάφορες ιδιότητες (διαμεσολαβητής δανείων, εκπρόσωπος εταιρείας ενεχερυδανεισμού, ιδιώτης επιχειρηματίας) και έπειθε πολίτες για τη δυνατότητα χορήγησης των δανείων.
Η αποστολή των χρημάτων γινόταν μέσω ταχυδρομείου είτε σε τραπεζικούς λογαριασμούς άλλων θυμάτων με διάφορα προσχήματα που χρησιμοποιούσε, ενώ είχε δημιουργήσει πλήθος λογαριασμών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, για να επικοινωνεί προσποιούμενη διαφορετικά πρόσωπα.
Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή της 38χρονης και σε άλλα παρόμοια αδικήματα. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.
πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.