Έδωσε στους θαυμαστές της και άλλους λόγους να την αγαπάνε, δείχνοντας πως νιώθει άνετα με το σώμα της στην εμφάνισή της στο Montauk της Νέας Υόρκης.
Ήταν πολύ φρέσκια και η φυσική της ομορφιά δεν πέρασε απαρατήρητη. Λέει όμως πως δεν ήταν πάντα τόσο εύκολα τα πράγματα για εκείνη. Όταν ήταν νεαρή, πάντα σχολίαζαν το μέγεθός της και οι φίλοι της της έλεγαν μάλιστα να μην φοράει συγκεκριμένα ρούχα γιατί την έκαναν να φαίνεται πιο “χοντρή.”
Εκείνη τώρα λέει πως το να νιώθεις άσχημα για το σώμα σου είναι κανονικό δηλητήριο και είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου.
Συνεχίζει: “Εάν κάποιος κοντινός σας άνθρωπος νιώθει άσχημα για τον εαυτό του, τι θα κάνατε;” Δεν πρέπει να περιορίζουμε τους άλλους λέγοντάς τους πόσο άσχημοι φαίνονται και πως πρέπει να κρύψουν τις ατέλειές τους. Μπορεί να φαίνεται κάτι σχετικά άκακο, αλλά είναι η αιτία από κάποια πολύ σοβαρά ψυχολογικά κατάλοιπα.
Credit: dailymail.co.uk

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.