Επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ίλιον.
Αγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στις 3 τα ξημερώματα.
Οι δράστες έσπασαν τις τζαμαρίες στην οδό Αιάκου 19 στο Ίλιον και τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό με εύφλεκτο υλικό προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές τόσο στο εσωτερικό των γραφείων, όσο και στο εξωτερικό του κτιρίου.
Πηγή: iefimerida.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.