Με χατ τρικ του Σκαρμούτσου (9΄ 55΄ 70΄) , δύο γκολ του Δεληγιάννη (47΄ 59΄), και από ένα των (18΄) Λαϊνα Ε και (42΄) Καφώρου η ΑΕ Εχιναίων επικράτησε με το εντυπωσιακό 7-0 του Αίαντα Λαμίας.

Διαιτητής: Μουτσώκος
Βοηθοί: Σκάρλας- Παπαντώνης
ΑΙΑΝΤΑΣ ΛΑΜΙΑΣ: (Δημήτρης Σταυρογιάννης) Βαρούτης, Χαϊδής, Κάντζαρης, Δερματάς, Ράπτης, Παπαδήμος, Στριφτάρας, Παπαχρήστος, Θωμάς, Νερολής, Δερματάς.
ΑΕ ΕΧΙΝΑΙΩΝ: (Νίκος Τσίγκας) Χαρματζής, Μπλούνας Ν, Μπλούνας Α, Φασόλας(64΄ Αργύρης Α), Καφώρος, Τζανετακος(57΄ Στουρνάρας), Λαϊνας Ε, Πολύμερος, Σκαρμούτσος, Μητράκος(57΄ Σερέτης), Δεληγιάννης.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.