Παγκόσμια πρωταθλήτρια μεταξύ των τραυματιών στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη – «Το μόνο που ήθελα να ακούσω είναι ότι το παιδί μου είναι καλά», λέει η μητέρα της
Ηπαγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής, Εμμανουέλα Κατζουράκη, ήταν μεταξύ των επιβατών του μοιραίου επιβατικού τρένου που συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη. Η 23χρονη αθλήτρια φέρει ελαφρά τραύματα χωρίς να βρίσκεται σε κίνδυνο η ζωή της. Το νεαρή είναι φοιτήτρια της φαρμακευτικής σχολής.
Η μητέρα του κοριτσιού ανέφερε μεταξύ άλλων, μιλώντας στο flashnews.gr: «Είναι καλά, δόξα τω Θεώ. Ένα διάστρεμμα έχει στα πόδια. Ήταν στη σχολή της, είχε κατέβει στην Αθήνα για ραντεβού στο πλαίσιο της σκοποβολής και στον γυρισμό για να επιστρέψει στη σχολή της, αποφάσισε να πάρει τρένο. Το μόνο που ήθελα να ακούσω είναι ότι το παιδί μου είναι καλά. Δεν τη ρώτησα λεπτομέρειες ή σε ποιο βαγόνι ήταν. Ήθελα μόνο να ακούσω ότι ήταν καλά».
Η μητέρα της 23χρονης φεύγει σήμερα κιόλας από Χανιά για να πάει κοντά στο παιδί της μη παραλείποντας να εκφράσει τον πόνο της για τις άλλες οικογένειες. «Εμένα το παιδί μου είναι καλά. Δυστυχώς, κάποιες άλλες οικογένειες σήμερα δεν το λένε αυτό. Οπότε δεν μπορώ να πω τίποτα… Mόνο ότι ευχαριστώ την Παναγία, τίποτα άλλο».
reader.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.