Τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στη λεωφόρο Κατεχάκη, στην περιοχή του Ζωγράφου. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό δύο ατόμων.
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 00:45 στη λεωφόρο Κατεχάκη, στο ύψος της Εθνικής Αντιστάσεως, όταν αυτοκίνητο, που κινούνταν από Ηλιούπολη προς Αθήνα, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στα κιγκλιδώματα. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν ένας 27χρονος και μια 23χρονη, με την Πυροσβεστική να σπεύδει στο σημείο για τον απεγκλωβισμό τους.
Τα δύο παιδιά απεγκλωβίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους και, σύμφωνα με το OPEN, είναι νεκρά.
Για τον απεγκλωβισμό τους επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα.
Με πληροφορίες από OPEN

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.