Τραγικό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου επί της παλιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Κοζάνης.
Συγκεκριμένα το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην παλιά Ε.Ο Ιωαννίνων Κοζάνης στη διασταύρωση Αρίστης μετά το Καλπάκι, όταν ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Δολιανών συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.


Αποτέλεσμα της σύγκρουσης σύμφωνα με το epirus-tv-news ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού του αυτοκινήτου και του ασθενή που μετέφερε το ασθενοφόρο. Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.