Επίθεση από δύο ανήλικους δέχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (25/10) ένας 13χρονος ενώ βρισκόταν σε Γυμνάσιο της Τρίπολης.
Πιο συγκεκριμένα, ο 13χρονος κατήγγειλε ότι ενώ βρισκόταν στο σχολείο, οι δύο δράστες, ένας 14χρονος και ένας 11χρονος, αρχικά διαπληκτίστηκαν μαζί του χτυπώντας τον με τα χέρια τους, ενώ ακολούθως αποπειράθηκαν να του κλέψουν το ποδήλατό του.
Ο 13χρονος απευθύνθηκε στις Αρχές με αστυνομικούς του Τ. Α. Τρίπολης να συλλαμβάνουν τόσο τους ανήλικους δράστες όσο και τους γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.