Ο δρόμος στα Μέγαρα βγάζει στο εξοχικό σπίτι του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννη Δραγασάκη και χρηματοδοτήθηκε από πιστώσεις της Περιφέρειας Αττικής, την ώρα που κεντρικοί δρόμοι στην περιοχή είναι σε άθλια κατάσταση
Ο δρόμος αυτός έχει γίνει θέμα συζήτησης στα καφενεία και στις πλατείας των Μεγάρων όχι μόνο γιατί είναι ο μοναδικός που φτιάχτηκε την ώρα που άλλοι κεντρικότεροι δρόμοι της πόλης παραμένουν γεμάτοι λακούβες, αλλά και γιατί μέρος του καταλήγει στο εξοχικό σπίτι του κ. Δραγασάκη. Φτιάχτηκε, όπως λένε οι κακές γλώσσες, ύστερα από παρέμβαση του ίδιου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, που βαρέθηκε τον χωματόδρομο και ήθελε (λογικό) να πηγαίνει σπίτι του διασχίζοντας έναν ασφαλτοστρωμένο δρόμο. Είναι κρίμα βλέπετε να έχεις εξοχικό 137 τ.μ. (με βοηθητικούς χώρους 105 τ.μ.) σε οικόπεδο 6 στρεμμάτων και να κάνεις το αυτοκίνητο χάλια στη σκόνη για να φτάσεις εκεί! Βέβαια η άσφαλτος φτάνει ακριβώς μέχρι την πόρτα του σπιτιού του κ. Δραγασάκη και δεν συνεχίζει μέχρι το τέλος του χωματόδρομου, όπου επίσης υπάρχει κάποια κατοικία, προφανώς επειδή ο ιδιοκτήτης της δεν είναι κυβερνητικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ!

protothema.gr
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣΗΜΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ…….!!! ΜΙΑ ΧΑΡΑ….!!!
ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…..; ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΣΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΤΟΥΣ……ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ…..ΟΥΣΤ…..
ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ FAKE NEWS ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ,ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ.