Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου, η Β’ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, θα προσφέρουν δωρεάν σε ανασφάλιστες και άπορες γυναίκες, γυναικολογική εξέταση, ψηλάφηση μαστού και εξέταση κατά Παπανικολάου.
Eπίσης θα προσφερθεί δωρεάν εμβολιασμός για τον HPV (ιό ανθρώπινων θηλωμάτων) σε περιορισμένο αριθμό νεαρών κοριτσιών την Πέμπτη 04/02/2016 και την Παρασκευή 05/02/2016 (8:00-12:00).
Η εξέταση θα γίνει στα Εξωτερικά Ιατρεία του Αρεταιείου Νοσοκομείου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Την Πέμπτη 04/02/2016 και ώρα 12:00 στο Αμφιθέατρο του Αρεταιείου Νοσοκομείου, θα γίνει Συνέντευξη Τύπου με θέμα: «Πρόληψη του Γυναικολογικού Καρκίνου».
Η παρουσίαση θα είναι ελεύθερη και για το κοινό που θα ήθελε να ενημερωθεί για την πρόληψη του Γυναικολογικού Καρκίνου.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.