Ο Γιώργος Δώνης με δηλώσεις του στην ΕΡΤ τόνισε ότι προέχει η υγεία και η μάχη απέναντι στον κορωνοϊό και το ποδόσφαιρο έπεται.
«Είμαστε όπως όλοι οι άνθρωποι. Προέχει η υγεία. Από τις εικόνες που βλέπω ανησυχώ είτε σε σούπερ μάρκετ είτε σε λαϊκές αγορές. Εμείς μένουμε μέσα και πειθαρχούμε για να βλέπω μεγάλους ανθρώπους να είναι έξω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Παναθηναϊκού και συνέχισε:
«Ότι ισχύει για όλους ισχύει και για το ποδόσφαιρο. Βλέπουμε ότι στις μεγάλες οικονομίες θα υπάρχουν προβλήματα, έτσι και στο ποδόσφαιρο. Παράλληλα στη Γερμανία γίνονται προπονήσεις. Οι αρμόδιες αρχές θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια για να ξεκινήσουν και πάλι».
Σε ερώτηση για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό, απάντησε: «Αυτή τη στιγμή η πανδημία κυριαρχεί και δεν θα πρέπει να ασχολούμαστε αν ένας προπονητής θα μείνει σε κάποια ομάδα. Πρέπει πρώτα να κοιτάξουμε τους δικούς μας ανθρώπους να είναι καλά και μετά να ψυχαγωγήσουμε τον κόσμο».

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.