Σε ακόμα δύο συλλήψεις προχώρησε η ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του Άλκη στην Θεσσαλονίκη.
Η ΕΛΑΣ έχει προχωρήσει σε ένα μπαράζ συλλήψεων σήμερα Κυριακή για τη δολοφονία του 19χρονου στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας τις 8.
Τα προηγούμενα έξι άτομα που συνελήφθησαν είναι πέντε Έλληνες και ένας Αλβανός, όλοι τους ηλικίας από 20 έως 23 ετών, που θεωρείται πως είχαν ενεργό ρόλο στη δολοφονία του 19χρονου και τον τραυματισμό των δυο φίλων του, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης στο Χαριλάου.
Οι δύο νέες συλλήψεις αφορούν σε άτομα ηλικίες 21 και 23 ετών, και είναι Έλληνες.
Κατά συνέπεια οι συλληφθέντες συνολικά για την υπόθεση είναι μέχρι στιγμής εννέα ηλικίας 20 έως 23 ετών.Στη δικογραφία περιλαμβάνονται άλλα δύο πρόσωπα και εις βάρος τους έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης, ενώ οι αστυνομικές αναζητήσεις είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό τους.
Η νέα ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
«Σε συνέχεια των δύο προηγούμενων ανακοινώσεων που εκδόθηκαν από την Υπηρεσία μας και αφορούν σε σύλληψη, δυνάμει σχετικών Ενταλμάτων, έξι ατόμων, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, ανακοινώνεται ότι εκτελέστηκαν δύο επιπλέον Εντάλματα σύλληψης.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.