
Έναν γνώριμο ποδοσφαιριστή στο κοινό του ποδοσφαίρου της Φθιώτιδας δοκιμάζει η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία.
Πιο συγκεκριμένα ο 21 χρόνος επιθετικός Χρήστος Κολλάς που είχε παίξει με τη φανέλα του Οπούντιου Μαρτίνου στην Γ εθνική, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις, περνάει αυτές τις ημέρες από το μικροσκόπιο του Μπάμπη Τεννέ και αν πείσει θα αποκτηθεί.
Την περσινή χρονιά ο 21 χρόνος επιθετικός έπαιζε στον Νέο Βόλο ενώ είναι γεννημένος την 1 Μαΐου 1997.
Ποδοσφαιρικά ανδρώθηκε στα τμήματα υποδομής του Ατρόμητου Αθηνών και η συνέχεια τον βρήκε στην Ερμιονίδα, την Κηπούπολη και τον Βύζα Μεγάρων.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.