Χάρη σε δύο τέρματα που σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, Δίβρη και Ολυμπιακός Λαμίας αναδείχτηκαν ισόπαλοι σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν στον 3ο όμιλο της Β΄κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι του Κώστα Τσαπραζλή προηγήθηκαν στο 30ο λεπτό με τον Τσιγαρίδα με τον Ολυμπιακό Λαμίας να ισοφαρίζει στο 43′ με κεφαλιά του Δημήτρη Λέντα μετά από κόρνερ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.