Εθελοντές που βρίσκονται στην περιοχή και προφέρουν ανεκτίμητη βοήθεια στις χιλιάδες εγκλωβισμένες ανθρώπινες ψυχές, έστησαν έναν προτζέκτορα και δείχνουν την ταινία «Wall E»
Χιλιάδες ανθρώπινες ψυχές προσπαθούν να επιβιώσουν στον πρόχειρο καταυλισμό που έχει στηθεί στην Ειδομένη, περιμένοντας υπομονετικά να ανοίξουν τα σύνορα και να περάσουν στην κεντρική Ευρώπη.
Εκτεθειμένοι κάτω από τον «γυμνό» ουρανό των Βαλκανίων, 13.000 άνθρωποι, στην Ειδομένη σχηματίζονται ουρές δεκάδων μέτρων για μία ιατρική εξέταση όσων αρρώστησαν από το κρύο. Την ίδια ώρα οι «Γιατροί χωρίς Σύνορα» εκπέμπουν SOS για την κάλυψη της υγειονομικής φροντίδας στην περιοχή.
Παρόλ’ αυτά οι εθελοντές που βρίσκονται στην Ειδομένη και προσφέρουν ανεκτίμητη βοήθεια, προσπαθούν να «καμουφλάρουν» τις κρύες νύχτες των προσφύγων διοργανώνοντας υπαίθριες κινηματογραφικές προβολές. Έτσι λοιπόν έστησαν έναν προτζέκτορα και ξεκίνησαν την προβολή της ταινίας «Wall-E». Πρόκειται για μια αμερικάνικη ταινία κινούμενων σχεδίων, η οποία δείχνει ένα ρομπότ με το όνομα Γουόλ·υ, που έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει την καλυμμένη από απόβλητα γη του μέλλοντος. Έρχεται όμως η στιγμή που ερωτεύεται ένα άλλο ρομπότ, την Εύα, και την ακολουθεί ως το διάστημα, σε μια περιπέτεια που θα αλλάξει τη μοίρα του είδους του και της ανθρωπότητας.

Πηγή: protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.