Δεν πέρασε παρά ένας μήνας από τη «χρυσή» μεταγραφή του Κάρλος Τέβες στη Σανγκάι Σενούα και ο Αργεντινός επιθετικός νιώθει δυστυχής στην Κίνα.
Η Ole αναφέρει σήμερα σε πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της πως ο 32χρονος άσος, που πωλήθηκε 10 εκατ. δολάρια από την Μπόκα και είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον κόσμο με 725.000 ευρώ την εβδομάδα, ήδη παρουσιάζει τάσεις φυγής.
Μάλιστα προσθέτει πως η Μπόκα Τζούνιορς θέλει να τον ξανακάνει δικό της. Ο ατζέντης του Τέβες δήλωσε πως δεν πρόκειται να φύγει από την Κίνα, ωστόσο η μόλις μια συμμετοχή του στη Σανγκάι Σενούα δείχνει πως κάτι τρέχει.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.