«Ευχέλαιο» στον ΠΑΟΚ για να σπάσει η κατάρα των τραυματισμών.
Ο Ιγκόρ Τούντορ είδε ακόμη δύο παίκτες του να τίθενται νοκ-άουτ και μάλιστα για σημαντικό διάστημα. Ο Τσίμιροτ όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε υπέστη θλάση β’βαθμού στο δεξί γαστροκνήμιο και θα μείνει εκτός για 3-4 εβδομάδας. Ακόμη πιο δυσάρεστα είναι τα νέα για τον Χατζηισαΐα, που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα τραυματισμού αλλά στο λαγονοψοϊτη και θα απουσιάσει για έξι εβδομάδες.
Όσον αφορά τον Ροντρίγκες, οι εξετάσεις του ήταν καθαρές, έδειξαν μια μικρή επιβάρυνση και θα συνεχίσει πρόγραμμα επανένταξης.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.