Παρακολουθήστε την ερωτική κωμωδία ”ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ” με πρωταγωνιστές τον Γρηγόρη Βαλτινό και την Ζέτα Μακρυπούλια το ΣΑΒΒΑΤΟ 20 Φεβρουαρίου 2016 και ΩΡΑ: 18:00 & 21:00, ενώ την ΚΥΡΙΑΚΗ 21 Φεβρουαρίου 2016 στις ΩΡΑ: 20:00
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ 2 ώρες (με διάλειμμα)
Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 14€
Μαθητικό/φοιτητικό: 12€
Ταμείο: 18€
Προπώληση εισιτηρίων στο Ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου
Πληροφορίες: 2231033325-23285


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.