Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο, συνελήφθη μετά την καταγγελία για βιασμό που έκανε στην αστυνομία 17χρονη
Στην άσκηση ποινικής δίωξης για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού (άρθρο 336 παρ.3 ΠΚ) σε βάρος του 27χρονου Πορτογάλου αμυντικού, Ρούμπεν Σεμέδο, προχώρησε η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Ακόμη εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 40χρονο Νιγηριανό που καταγγέλθηκε επίσης για το ίδιο αδίκημα.
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο, συνελήφθη μετά την καταγγελία για βιασμό που έκανε στην αστυνομία 17χρονη μαζί με τη μητέρα της.
Σύμφωνα με την καταγγελία μαζί με έναν 40χρονο Νιγηριανό, που εμφανίσθηκε ως μάνατζέρ του, ο Σεμέδο την παρέσυρε στο σπίτι του όπου τη βίασαν. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της 28ης Αυγούστου, όταν συναντήθηκε με τον γνωστό ποδοσφαιριστή σε κλαμπ στον Ωρωπό. Μετά τη διασκέδαση, ο Σεμέδο πήρε την κοπέλα με το αυτοκίνητό του και τη μετέφερε στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου και τη βίασαν.
Η 17χρονη εξιστόρησε όσα της είχαν συμβεί στη μητέρα της, όταν επέστρεψε στο σπίτι και από κοινού κατήγγειλαν τον διεθνή με την εθνική Πορτογαλίας ποδοσφαιριστή στο αστυνομικό τμήμα του Βύρωνα, αλλά και τον δεύτερο κατηγορούμενο. Ακολούθως, την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, που προχώρησε στη σύλληψη του.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.