Δύο ποδοσφαιριστές ενέταξε στο δυναμικό της η ομάδα του Νέου Κρικέλλου. Ο πολύπειρος επιθετικός Κώστας Ρουμπής (επιστρέφει στο Νέο Κρίκελλο) και ο αμυντικός χαφ Θανάσης Χαιρόπουλος (αγωνιζόταν στον Μεξιατικό) θα συνεχίσουν στην ομάδα του Θανάση Αργύρη για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας. Αμφότεροι αναμένεται να ντεμπουντάρουν στο επερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Σταυρού.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.