Πλώρη για να επιστρέψουν στην Τουρκία είχαν βάλει ένας Σύριος και ένας Αιγύπτιος, οι οποίοι εντοπίστηκαν ανοικτά της Αγίας Ερμιόνης, στη Χίο, μέσα σε βάρκα που είχαν κλέψει από την περιοχή.
Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν το πλήρωμα του ρουμανικού σκάφους της Frontex, που περιπολούσε στην περιοχή, εντόπισε την βάρκα με τους δύο μετανάστες και τους γύρισε στο λιμάνι της Χίου.
Πηγή: astraparis.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.