Δύο κόλπα για να παραμένει περισσότερες μέρες φρέσκο το ψωμί

lamianow Add a Comment
1 Min Read

Όλοι αγαπούν το φρέσκο ψωμί αλλά μετά την πρώτη μέρα αυτό χάνει τη φρεσκάδα του και γίνεται πιο ξερό.

Υπάρχουν όμως δύο τρόποι να το διατηρήσετε φρέσκο για περισσότερες μέρες και να το απολαμβάνετε πριν καταλήξει να γίνει μπαγιάτικο.

Δείτε ποιοι είναι αυτοί…

1. Πριν βάλετε το ψωμί στην ψωμιέρα, περάστε το εσωτερικό της με ένα πανί βουτηγμένο σε ξύδι. Θα βοηθήσει να διατηρηθεί περισσότερο.

2. Αποθηκεύστε το ψωμί μέσα σε μια πλαστική σακούλα, στην οποία όμως πρώτα θα έχετε τοποθετήσει λίγο σέλινο. Μην ξεχάσετε να την σφραγίσετε καλά καθώς όταν το ψωμί έρχεται σε επαφή με τον αέρα ξεραίνεται ακόμη πιο γρήγορα.

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version