Ο Αλέσιο Ρομανιόλι φαίνεται πως είναι ένας από του παίκτες που έχει ξεχωρίσει ο Αντόνιο Κόντε για την άμυνα της Τσέλσι, με τη διοίκηση των Λονδρέζων να ετοιμάζεται να καταθέσει μια εξωπραγματική πρόταση στη Μίλαν για να εκπληρώσει την επιθυμία του προπονητή της.
Σύμφωνα με το «Football Italia», οι «μπλε» προτίθενται να προσφέρουν ένα ποσό μεταξύ 40 και 50 εκατ. ευρώ στους «ροσονέρι» για να φέρουν τον Ιταλό κεντρικό αμυντικό στο «Stamford Bridge».
Μάλιστα η συγκεκριμένη πρόταση αναμένεται σήμερα να φτάσει στα γραφεία των Μιλανέζων, αφού οι Άγγλοι «καίγονται» για την αγορά ενός αξιόπιστου και ταλαντούχου σέντερ μπακ.
Να τονίσουμε πως ο 21χρονος στόπερ μέτρησε 34 συμμέτοχες με τη φανέλα της ομάδας του Μιλάνου στο περσινό Campionato.
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.