Δυόμιση μήνες τώρα παραμένει χωρίς δασκάλα το πρώτο τμήμα της δευτέρας τάξης του Δημοτικού Σχολείου της Μακρακώμης.
Η δασκάλα της τάξης πήρε άδεια λόγω ασθενείας πριν τα Χριστούγεννα και από τότε η θέση παραμένει κενή.
Παρά τις προσπάθειες του σχολείου που κίνησε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, μέχρι σήμερα δεν τοποθετήθηκε άλλος εκπαιδευτικός στη συγκεκριμένη θέση.
Οι μαθητές της τάξης πηγαίνουν κανονικά στο σχολείο τους και η διεύθυνση προσπαθεί όσο δύναται, προκειμένου να καλυφθούν οι εκπαιδευτικές τους ανάγκες, όμως όπως είναι φυσικό, το πρόγραμμα διδασκαλίας, είναι δύσκολο να εφαρμοστεί όπως πρέπει, λόγω των συνθηκών.
Οι γονείς εκφράζουν εύλογες ανησυχίες για τη σχολική χρονιά που βλέπουν ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί κατ’ αυτόν τον τρόπο, αφήνοντας μαθησιακά ίσως κενά στην εκπαίδευση των παιδιών τους και ζητούν άμεση κάλυψη της κενής θέσης, έστω και για το υπόλοιπο πλέον της σχολικής χρονιάς.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.