Ο ανασχηματισμός και τα Τέμπη «πρωταγωνιστούν» στη δημοσκόπηση της Pulse, που έγινε το διάστημα μεταξύ 16 και 18 Μαρτίου και δημοσιοποιήθηκε από το ΣΚΑΪ το βράδυ της Πέμπτη (20/3/25).
Στη δημοσκόπηση της Pulse και στην ερώτηση πώς αντιμετωπίζουν οι πολίτες την προεδρία Τραμπ, το 33% απάντησε «με ανησυχία» ενώ το 20% «με ενδιαφέρον».

Για τον πρόσφατο ανασχηματισμό, οι πολίτες λένε σε ποσοστό 43% ότι ήταν απαραίτητος, σημαντικός ή χρήσιμος ενώ το 44% έχει αρνητική άποψη, θεωρώντας ότι «δεν χρειαζόταν».

Για το δυστύχημα στα Τέμπη, οι πολίτες απάντησαν σε ποσοστό 75% ότι το θεωρούν σημαντικό. Από τα υπόλοιπα θέματα, οι πολίτες θεωρούν σημαντικό το θέμα της υγείας και ακολουθεί η ακρίβεια.


Στην ερώτηση ποιο κόμμα της αντιπολίτευσης έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κυβερνήσει στο μέλλον, οι πολίτες απάντησαν: ΠΑΣΟΚ (28%), Πλεύση Ελευθερίας (11%), Ελληνική Λύση και ΣΥΡΙΖΑ (8%) ενώ το 25% απάντησε «κανένα».

Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει το 23%, ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ και η «Πλεύση Ελευθερίας» μαζί με 12%, η «Ελληνική Λύση» με 8% και ακολουθούν με 6,5% ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ.

Στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει το 27,5% και ακολουθούν μαζί ΠΑΣΟΚ με «Πλεύση Ελευθερίας» με 14%, η «Ελληνική Λύση με 9,5%», ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ με 8% και η ΝΙΚΗ μαζί με την «Φωνή Λογικής» με 4%
Έδαφος κερδίζει ξεκάθαρο το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου ενώ άνοδο καταγράφει και η ΝΙΚΗ μετά την υπόθεση της Εθνικής Πινακοθήκης.

Όσο για την εκτόξευση της «Πλεύσης Ελευθερίας» σύμφωνα με τα στοιχεία της Pulse, φαίνεται να έγινε από τον Ιανουάριο του 2025.

Η άνοδος του κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου συνεχίστηκε τον Φεβρουάριο που ήταν ο μήνας των μεγάλων διαδηλώσεων για τα Τέμπη και εξακολουθεί να ανεβαίνει μέχρι σήμερα…
newsit.gr
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Ο ΤΟΤΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ???? ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΙ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΤΣΕΠΑΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΟΛΑΟΥΖΙ .ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΚΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ..ΕΤΟΥΤΟΙ ΕΙΝΕ ΣΦΕΝΤΟΝΕΣ .ΚΑΙ ΡΟΜΠΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΜΠΙΑ… ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ .ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΥΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΡΙΠΛΑ ΠΟΛΑΠΛΑ..ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ .ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΥ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ..ΛΕΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΟΟΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΤΟΦΑΓΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ….Η ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΔΕ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΦΟΥΣΚΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΥΤΙΣΗ..ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΝΗ ΒΑΣΗ ΞΕΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ.ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΧΩΝΙΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΛΑΖΟΥΝ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ..ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΦΑΚΑ ΤΟΤΕ ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ..ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ..ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΤΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.. ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΟΛΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΑ ΠΟΙΟ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΗΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΕΙΠΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΝΟΡΟΣ .ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑ ΤΕΜΠΗ..ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΤΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΕΕΕΕΕ ??? ΣΩΣΤΑ ΜΑΝΤΕΨΕ???? ΕΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΚΑΛΕΜΟΥ ΛΟΤΟΦΑΓΕ ΤΙ ΛΕΕΕΣ??