Δημοσκόπηση: 23 μονάδες η διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ενώ 8/10 επικροτούν τις κυβερνητικές αποφάσεις για τον κορονοϊό

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
2 Min Read

Συγκεκριμένα περίπου 8 στους 10 ανησυχούν από αρκετά ως πολύ, ενώ μόλις το 7% απαντά λίγο ή ελάχιστα.

-Advertisement-
fitcare

skai1 | Lamianow.gr

Στο ερώτημα για το πόσο έχουν επηρεάσει η επιδημία του κορονοϊού με τα συνεπακόλουθα μέτρα την οικονομική κατάσταση του νοικοκυριού, το 57% απαντά αρκετά και πολύ, το 18% μέτρια, ενώ ένα 20% απαντά λίγο και ελάχιστα. skai3 | Lamianow.gr

8 στους 10 ερωτηθέντες αξιολογούν μάλλον έως σίγουρα θετικά την αντίδραση της κυβέρνησης στην πανδημία, έναντι του 14% που την αξιολογεί μάλλον ή σίγουρα αρνητικά.

-Advertisement-
KATSIAVOS

skai4 | Lamianow.gr

Στο αντίστοιχο ερώτημα για την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης το 46% την αντιμετωπίζει σίγουρα ή μάλλον θετικά, ενώ ένα 47% μάλλον ή σίγουρα αρνητικά.

skai6 | Lamianow.gr

7 στους 10 βρίσκουν σίγουρα ή μάλλον θετικά τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης, ενώ 3 στους 10 μάλλον ή σίγουρα αρνητικά.

skai7 | Lamianow.gr

Αναφορικά με την αξιολόγηση των μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση για τον περιορισμό των μετακινήσεων και των συγκεντρώσεων, σχεδόν 9 στους 10 τα θεωρούν από μάλλον έως σίγουρα θετικά, ενώ μόλις 1 στους 10 απαντά μάλλον ή σίγουρα αρνητικά.

skai8 | Lamianow.gr

Στην καταλληλότητα για πρωθυπουργό ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με 53% (σημειώνοντας αύξηση του ποσοστού κατά 8% από την προηγούμενη μέτρηση), έναντι 22% του Αλέξη Τσίπρα (που υποχωρεί κατά 4 ποσοστιαίες μονάδες από την προηγούμενη μέτρηση).

skai prothipourgos | Lamianow.gr

TAGGED:
Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *