Την άντληση 812,5 εκατ. ευρώ, μέσω της δημοπρασίας εντόκων γραμματίων, διάρκειας τριών μηνών, ανακοίνωσε ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους (ΟΔΔΗΧ). Η απόδοση διαμορφώθηκε στο 2,70%, επιτόκιο αμετάβλητο σε σχέση με την προηγούμενη δημοπρασία.
Το ύψος των προσφορών υπερκάλυψε κατά 1,30 φορές το ζητούμενο ποσό των 625 εκατ. ευρώ όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.
Πηγή: newsbeast.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.