Οι συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού επιβάλλουν την ευαισθητοποίηση όλων μας ειδικά για τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Στο πλαίσιο αυτό και για να περιοριστούν οι οικονομικές επιπτώσεις στους συμπολίτες μας που δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στις βασικές βιοποριστικές τους ανάγκες τους καλούμε τους Δημότες που έχουν την οικονομική δυνατότητα να συνεισφέρουν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Φαρμακείου του Δήμου με τρόφιμα μακράς διάρκειας και φάρμακα.
Τα σημεία συγκέντρωσης τροφίμων και φαρμάκων είναι οι δομές του «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» του Δήμου Λοκρών, οι οποίες εδρεύουν:
- Αταλάντη, Νικολάου Αβραάμ 1, 35200. Τηλ.2233081052
- Λιβανάτες, Δημοτικό Κατάστημα, 35007. Τηλ.2233031495
- Μαλεσίνα, Δημοτικό Κατάστημα, Αγίου Κωνσταντίνου 46, 35001. Τηλ. 22333 50220
- Μαρτίνο, Περιφερειακό Ιατρείο, 35005. Τηλ. 2233061111
Οι Δημότες οι οποίοι είναι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Φαρμακείου του Δήμου, αλλά και μοναχικά άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν μπορούν να επικοινωνούν με τις παραπάνω δομές για την υποστήριξη τους.
| Ο Δήμαρχος Λοκρών | Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. |
| Αθανάσιος Ζεκεντές | Βασιλική Σίμου Παλαιολόγου |

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.