Στο μεσημεριανό μαγκαζίνο του Ράδιο Νετ 101,9 και στην Λίλιαν Χαχοπούλου, μίλησε χθες ο Βουλευτής του Σύριζα, Δημήτρης Βέττας.
Την άποψη ότι ο Σύριζα προστατεύει περισσότερο τους οικονομικά αδύνατους δανειολήπτες,εκφράζει ο Βουλευτής του Σύριζα, Δημήτρης Βέττας, χαρακτηρίζοντας ανενημέρωτους και κακόβουλους όσους ισχυρίζονται, ότι πολλοί Έλληνες κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους.
Ακούστε το ηχητικό

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.