Από ένα κόκκινο γαρύφαλλο στις κοινοβουλευτικές συντάκτριες, προσέφερε ο γενικός γραμματέας και πρόεδρος της ΚΟ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στο περιθώριο της συζήτησης επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, στην Ολομέλεια της Βουλής.
Αφορμή για τη χειρονομία του κ. Κουτσούμπα απετέλεσε η αυριανή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μάρτη).
Μαζί με κάθε γαρύφαλλο, ο κ. Κουτσούμπας έδινε και μία κάρτα του ΚΚΕ, αφιερωμένη «στη γυναίκα μαχήτρια της ζωής, πρωταγωνίστρια της πάλης για το ελπιδοφόρο αύριο της ισοτιμίας & της κοινωνικής απελευθέρωσης», η οποία απεικόνιζε νέες διαδηλώτριες, μαχήτριες της εθνικής αντίστασης και εργάτριες στη βαριά βιομηχανία.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.