Αποδεκτό έγινε από τον αρχηγό ΓΕΣ, αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, το αίτημα του δημάρχου Σαμοθράκης, Θανάση Βίτσα, για εικοσαήμερη παράταση της παραμονής των στρατιωτικών δυνάμεων που συνδράμουν στις εργασίες αποκατάστασης των ζημιών, που προκλήθηκαν από την καταστροφική καταιγίδα που έπληξε το νησί.
Ο κ. Βίτσας επανέλαβε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων την ικανοποίησή του για την άμεση ανταπόκριση, από την πρώτη στιγμή, του αιτήματός του για παροχή βοήθειας με μηχανήματα και ανθρώπινο δυναμικό, τόσο από τον αρχηγό ΓΕΣ, όσο και από τον διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού, Γιώργο Καμπά.
Εν τω μεταξύ, με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται τόσο ο σχεδιασμός, όσο και οι εργασίες αποκατάστασης, για την ολοκλήρωση των οποίων ο δήμαρχος Σαμοθράκης εκτιμά ότι απαιτούνται πολλές δεκάδες εκατομμύρια και χρονικό διάστημα που είναι αδύνατο να προσδιοριστεί, δεδομένου ότι εξακολουθεί καθημερινά να ενημερώνεται για νέα προβλήματα.
«Σήμερα έχω καλύτερη εικόνα για την κατάσταση στο νησί, αλλά όχι πλήρη ακόμη. Προκύπτουν συνεχώς εκπλήξεις και το δυσκολότερο είναι πως ο επιτελικός ρόλος που έχω τώρα καθιστά δύσκολη έως αδύνατη την απομάκρυνσή μου από τη Χώρα της Σαμοθράκης» εξήγησε.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.