Ένα απρόοπτο συνέβη πριν λίγο στον αέρα του Epsilon και συγκεκριμένα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Ξαφνικά έπεσαν τα φώτα στο πλατό και η γνωστή παρουσιάστρια με τους συνεργάτες της σάστισαν, μην γνωρίζοντας τι ακριβώς είχε συμβεί.
Η εκπομπή “Επιτέλους σαββατοκύριακο” διεκόπη για 50 λεπτά, ωστόσο, επέστρεψε στις οθόνες και η Ναταλία Γερμανού είπε: «Κι όμως, είναι αλήθεια, επιστρέψαμε! Όπως καταλάβατε, δεν ήταν διαφημιστικό διάλειμμα αυτό το οποίο συνέβη, ήταν ένα βαρύ τεχνικό πρόβλημα της ΔΕΗ, όχι δικό μας, το οποίο μας κράτησε μας κράτησε μακριά σας για πάρα πολύ ώρα. Ζητούμε συγγνώμη, αλλά δεν φταίγαμε ούτε εμείς ούτε το κανάλι», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.