Σε διαβεβαιώσεις για τη συνέχιση της λειτουργίας του εργοστασίου της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ) στις Σέρρες προχώρησε ο πρόεδρος της ΕΒΖ, ΕΒΖ Χρήστος Ρώσσιος, αφήνοντας μάλιστα, ανοιχτό το ενδεχόμενο επέκτασης των δραστηριοτήτων της μονάδας.
Σε δηλώσεις του στο ΑΜΠΕ, ο κ. Ρώσσιος καθησύχασε τoυς τοπικούς τευτλοπαραγωγούς, τους οποίους κάλεσε να σπείρουν, καθώς το εργοστάσιο θα συνεχίσει να λειτουργεί. «Υπάρχουν σχέδια, τα οποία θα οδηγήσουν ακόμη και σε επιμήκυνση της λειτουργίας του» πρόσθεσε.
Κατά τον ίδιο, οι τευτλοπαραγωγοί δυσκολεύονται να δεχθούν τα νέα δεδομένα που ισχύουν στην ΕΒΖ, αλλά «καλά θα κάνουν να το πράξουν, για το καλό των ιδίων και της βιομηχανίας».
Αναφερόμενος στις καθυστερήσεις του προγράμματος μεταφοράς των τεύτλων, επέρριψε την ευθύνη στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία «δεν μας έδωσε τα βαγόνια που ζητήσαμε, για τη μεταφορά τεύτλων στο Πλατύ Ημαθίας».
Τέλος, σχετικά με την πώληση των εργοστασίων της ΕΒΖ στη Σερβία, διαβεβαίωσε ότι «οι διαδικασίες προχωρούν γοργά και σύντομα θα προκηρυχθεί ο διεθνής διαγωνισμός».

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.