Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή
Ένα βρέφος μόλις τεσσάρων μηνών που νοσεί με κορωνοϊό και νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, σήμερα το πρωί χρειάστηκε να διασωληνωθεί.
Συγκεκριμένα, το βρέφος μεταφέρθηκε το Σάββατο από την Κομοτηνή στη Θεσσαλονίκη με αναπνευστική δυσχέρεια.Σύμφωνα με την ΕΡΤ, του χορηγήθηκε οξυγόνο όμως, σήμερα το πρωί οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να διασωληνωθεί.
Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή καθώς έχει πνευμόνια, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα.
protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.