Γιόρτασαν το έπαθλο τους οι Διάσημοι του Survivor 2, καθώς βρέθηκαν στο Μιλγουόκι, για να παρακολουθήσουν από κοντά τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στους Σέλτικς. Στην παρέα τους όμως και έναν παίκτης των… Μαχητών.
Συγκεκριμένα, οι Στέλιος Κρητικός, Μιχάλης Μουρούτσος, Νικόλας Αγόρου, Κατερίνα Δαλάκα, Σώζων Χάρος Παλαίστρος και Εύη Σαλταφερίδου βρέθηκαν στις ΗΠΑ για να δούνε από κοντά τις προσπάθειες του Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στους Μπόστον Σέλτκις.
Παρακάτω η φωτογραφία από τους… Survivors και τον Έλληνα σταρ του ΝΒΑ:

Πηγή: sport24.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.