Δημοσίευμα της Sun εμπλέκει τον Βαγγέλη Μαρινάκη με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και την πιθανότητα να αγοράσει τη συγκεκριμένη ομάδα ή κάποια άλλη στην Αγγλία.
«Ο Μαρινάκης, ο οποίος έχει στην κατοχή του σπίτι στο Λονδίνο και είχε αθωωθεί πέρυσι στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων, θέλει να αγοράσει έναν σύλλογο στην Αγγλία, κι αυτός φαίνεται πως είναι η Νότιγχαμ Φόρεστ», ανέφερε το ρεπορτάζ της εφημερίδας που παρουσιαζόταν ως αποκλειστικό.
Πάντως από πλευράς Ολυμπιακού διαψεύστηκε αμέσως πως τίθεται τέτοιο ζήτημα.
Πηγή: sport-fm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.