Τα διαμελισμένα πτώματα ενός βρέφους δύο ετών και μίας γυναίκα εντόπισε η Αστυνομία στο νότιο Μεξικό, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Associated Press.
Οι σοροί βρέθηκαν μέσα σε πλαστικές σακούλες στην πόλη Τσιλπατσίνγκο, πρωτεύουσα της πολιτείας Γκερέρο.
Σύμφωνα με τοπικό αξιωματούχο, το κομμένο πόδι του αγοριού βρέθηκε παρατημένο σε μικρή απόσταση από τα υπόλοιπα μέλη.
Η Τσιλπατσίνγκο είναι η πόλη όπου στις αρχές της εβδομάδας βρέθηκαν τα κομμένα κεφάλια έξι ανδρών, εγκαταλελειμμένα σε πλαστική σακούλα στην πάνω οροφή ενός αυτοκινήτου. Μέσα στο όχημα βρίσκονταν τα ακέφαλα πτώματα των θυμάτων.
Αν και έως τώρα δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις για εμπλοκή κυκλωμάτων ναρκωτικών στις δολοφονίες, ο διαμελισμός πτωμάτων είναι πρακτική που συνήθως ακλουθούν τα μεξικανικά καρτέλ.
Πηγή: skai.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.