Έπειτα από τη συγκέντρωση στην Κεντρική πλατεία και την πορεία στους δρόμους της πόλης, οι Λαρισαίοι οδηγήθηκαν στον Σιδηροδρομικό Σταθμό του ΟΣΕ.
Συμβολική διαμαρτυρία σε ένα σημείο με τεράστια σημειολογική σημασία, εκεί όπου άπλωσαν για ακόμη μια φόρα τα πανό, ζητώντας μέσω των συνθημάτων τους δικαίωση για τα 57 θύματα της τραγωδίας των Τεμπών.






























Newsroom onlarissa.gr / φώτο – βίντεο: Γιάννης Μυλωνάς
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.
