Συνεδρίασε το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στη Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας και πήρε
ομόφωνη απόφαση δεσμεύοντας τους αντιπροσώπους του ότι την Κυριακή 6
Νοεμβρίου 2016 στη Γενική Συνέλευση του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας που έχει θέμα την διάλυση του ή μη, πως οφείλουν να περιφρουρήσουν το καταστατικό του Σωματείου μας.
Συγκεκριμένα στο άρθρο 11 ρητά αναφέρεται πως για προσχώρηση ή
αποχώρηση από ανώτερα συνδικαλιστικά όργανα χρειάζεται η παρουσία των δύο τριών
(2/3) των ταμειακά τακτοποιημένων μελών και η πλειοψηφία των τριών τετάρτων (3/4)
των παρόντων.
Αυτές οι Γενικές Συνελεύσεις είναι πάντα οι πρώτες.
Είναι αυτονόητο ότι ο μοναδικός δημοκρατικός τρόπος για να αποφανθεί κάποιος
για ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως η διάλυση του δευτεροβάθμιου οργάνου μας. είναι η
Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας και μόνο.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.