Ο Δήμος Λαμιέων και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας σας προσκαλούν στη διάλεξη της αρχαιολόγου της Εφορείας, κ. Ελένης Φρούσσου, με τίτλο: «Λαμία και αρχαιότητες: βιώνοντας την συνύπαρξη με ένα σημαντικό παρελθόν – ανακαλύπτοντας μια ανεξάντλητη δύναμη πολιτισμού και ανάπτυξης για το παρόν και το μέλλον».
Η διάλεξη, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Αρχαίας Αγοράς της Δημοτικής Πινακοθήκης «Αλέκος Κοντόπουλος», στην οδό Αινιάνων 6-8, την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 19.00, εντάσσεται στο πλαίσιο της συμμετοχής της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας στην «Ημέρα Δράσης για την Προβολή του Έργου της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας», την οποία διοργανώνει σε πανελλαδικό επίπεδο ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων.
Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.
Από το Γραφείο Τύπου

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.